1 Blogs

TopCompetitie Fcc Wheels, Erp


Foto: MirandaMedia |

Afgelopen weekend mijn eerste wedstrijd van het seizoen gehad in Erp. Zaterdag was de training en er stond erg veel wind. Daardoor kon je niet lekker de baan over. Tijdens de training concentreerde ik me vooral op mijn start en dat ik mijn snelheid kon houden over de baan, met drukken en eventueel achterwielen. Zondag was de wedstrijddag… Ik had totaal geen verwachtingen van deze dag, omdat ik niet echt een ideale winterperiode had gehad. De manches gingen redelijk goed. Mijn starts waren prima, alleen was de rest van de baan best zwaar. Uiteindelijk wist ik me te plaatsen voor de halve finale met de 20inch en de finale met de Cruiser. In mijn halve finale had ik een iets mindere start. Ik stond buiten aan het starthek, waardoor ik niet helemaal lekker naar binnen kon. Hierdoor kon ik de eerste bocht ook niet lekker nemen. Ik werd gelukkig nog wel vierde en zo stond ik toch nog met beide fietsen in de finale. Mijn finale met de Cruiser ging redelijk. Weer een wat mindere start en een minder laatste stuk, waardoor ik door middel van een photo finish vierde werd. In mijn finale bij de 20inch waren mijn benen eigenlijk op, het ging allemaal best snel achter elkaar. Mijn start was slecht en had een slechte eerste bocht, waardoor ik uiteindelijk zevende werd. Ik kijk met een dubbel gevoel terug naar deze wedstrijd. Ik ben tevreden met mijn twee finale plaatsen, maar helaas maakte ik te veel foutjes en waren mijn starts ook niet goed. Ik weet wat me te doen staat, voor de komende trainingen en wedstrijden. Ik ga er alles aan doen om in Colombia fit aan de start te staan!

Comments

comments