12243420_1094724687213901_6312773052468365767_n Blogs

Rustig herstel


Afgelopen juli ben ik geopereerd aan mijn linker elleboog bij Dr. Eygendaal in Breda! Mijn herstel verliep voorspoedig, ik mocht na 7 weken weer rustig aan beginnen terwijl de arts bang was dat het rond de 6 maanden zou duren. Nadat ik groen licht van de arts had gekregen ben ik direct aan de slag gegaan terwijl mijn moeder steeds op de achtergrond riep: “RUSTIG AAN BEGINNEN”! Ik ben direct die week begonnen in de sportschool en nadat ik mijn nieuwe fiets bij Kevin Baars had opgehaald ook diezelfde week weer heerlijk de baan op gegaan. Wat was dit een verademing, eindelijk weer lekker fietsen. Ik heb alle trainingen weer redelijk rustig opgebouwd en ik ben nog lang niet op niveau, maar gelukkig heb ik nog even de tijd.

Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat ik train op de mooiste baan van de wereld. Wekelijks wordt hier hard gewerkt door de vrijwilligers van de KWC om dit complex gereed te krijgen. De baan loopt super en we hebben een prachtige kantine. Voor de mensen die het nog niet weten, zullen hier de Europese Rondes 3&4 worden verreden op 30 april en 1 mei 2016.

Bij de voorbereiding van het volgende seizoen horen natuurlijk ook sponsors, ik mag met trots zeggen dat ik een mooie lijst met mooie bedrijven heb kunnen vinden die mij willen ondersteunen volgend seizoen. Deze kunnen jullie vinden op mijn atleten pagina Facebook.com/tamar.vedder.

Tussen al het harde trainen door heb ik onverwachts afscheid moeten nemen van een clubgenootje van KWC Kampen, mijn kleine maatje Lennard. In samenspraak met zijn lieve ouders hebben we als club bij dit mooie afscheid mogen bijdragen. We missen hem heel erg.

Liefs Tamar Vedder

Comments

comments